Erbjudanden

Erbjudande från Clinic Care: Silky Foam Cleansing är ett koncentrerat vegetabiliskt rengöringsskum,  EGF Toner (röd, grön eller blå serie) är baserad på naturliga extrakt och organiskt aktiva ingredienser & EGF Essence  är ett intensivt koncentrat som ger en djup koncentration av fukt och näring till huden.

Tre produkter för endast 993 kr (Värde 1289 kr).

 

 Välj mellan serie RÖD: Anti-Aging, BLÅ: Anti-Inflammation/Sensitive eller Akne GRÖN: Anti-Pigment och mer lyster.

Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger vikten av syran själv. Hyaluronsra har också visat sig öka viktiga och nödvändiga enzymer i huden, och hudens hälsa i allmänhet.

Tillväxtfaktorer En tillväxtfaktor är en naturligt förekommande substans som kan stimulera celltillväxt, proliferation och celldifferentiering. Vanligtvis är det ett protein. Tillväxtfaktorer är viktiga för att reglera en mängd olika cellulära processer.

Silkespeptider består av 18 silke aminosyror. Den har en låg molekylvikt så att den är helt vattenlöslig och har utmärkt förmåga att tränga in i huden.I formeln skall silkes peptiden absorberas in i huden för att ge fuktbalans och främja smidighet, lyster och elasticitet. Det ger också en silkeslen, mjuk känsla till huden. Silkes protein justerar fukten i huden för maximal nytta. Det håller fukten för att göra huden mer elastisk. Den kan också effektivt kontrollera tillväxten av melanin i huden.

 

 

Förläng solbrännan med återfuktande Brun-Utan-Sol spray

”Golden Beauty Anti-Age” NU: 175 kr (ord 299 kr)
Brun-utan-sol spray med återfuktande anti-age effekt som ger dig lyster och en jämn och vacker hudton utan att utsätta sig för solens skadliga UV-strålar. Golden Beauty Anti-Age ger omedelbar naturlig bränna och utvecklas under 2-3 timmar efter applicering.

 

 

 

 

 

 

REA på örhängen från Blomdahl medical av medicinsk titanium. Modellerna som finns att köpa för halva priset går att se på  webshopen

Kontaktuppgifter

Hudkulturen
Runebergsgatan 1
114 29 Stockholm

Tel: 08-611 68 63
info@hudkulturen.se

Hitta hit