Cellulitreducering

Behandling med Shapemaster kan jämföras med bindvävsmassage. Maskinen arbetar med hjälp utav ett effektivt vakuumsug ner i underhudens vävnader och ger en djup massage som inte kan åstadkommas manuellt.
Man arbetar med att massera bindvävszoner och detta har en effekt på inre organ, muskler, leder och blodkärl. Vakuumkraften i maskinen kan programmeras in på olika sätt (pulserande eller kontinuerliga) och då sprids de växande fettcellerna intensivt. Det som är utmärkande med den här metoden är att huden först blir masserad mjukt, och sedan fortsätter behandlingen på en djupare nivå. Behandlingen gör först bindväven smidig och avslappnad. Sedan lossar den de samlade  slaggprodukterna så att de kan transporteras iväg till det lymfatiska systemet.

Cellulitbehandling rumpa och lår 25 min

Beskrivning: Maskinen Shapemaster är en 2-i-1 massageanordning som fungerar väldigt effektivt med hjälp av vakuumsug på underhudens vävnad. Rensar från slaggprodukter, formar kroppen & ökar lymf- & blodcirkulationen. Två områden behandlas i ett program tex baksida lår/rumpa. Maskinen kan även behandla andra områden (midja fram/bak eller överarmar). Priset gäller per område ovan. Om du vill behandla t.ex både framsida & baksida lår bokas två behandlingar i anslutning till varandra.

Tillval: Framsida eller Baksida

Pris: 550 kr

Lymfdränagebehandling 50 min

Beskrivning: Shapemaster är en 2-i-1 massageanordning som fungerar väldigt effektivt med hjälp av vakuumsug på underhudens vävnad. Rensar från slaggprodukter, & ökar lymf- & blodcirkulationen.
Helkropp eller vissa områden i 50 minuter. Rekommenderas tillsammans med kost och motion.

Pris: 920 kr

Boka behandling