Manikyr

Nagelvård går inte på fem minuter, utan tar tid. Det är en kombination av olika produkter som ger det optimala resultatet. Det är viktigt att du vårdar och sköter om dina naglar oavsett om du har en bra nagelkvalitet eller ett specifikt problem, t ex torra/flisiga eller mjuka naglar. Hudkulturen erbjuder nagelvård, lackning med CND Vinylux (upp till 7-dagars hållbarhet), fransk lackning samt permanent lack med CND Shellac. Shellac är en permanent nagellack som håller i upp till 2-3 veckor. Det är en blandning mellan gelé och nagellack; tunna färglager som härdas med hjälp av en LED-lampa. En Shellac-behandling innebär inget slitage på Din naturliga nagel, utan ger Dig istället en lätt förstärkning. Shellac har en “3-free” formula som innebär att den är fri från formaldehyd, och dibuthyl phthalater. Det passa även de mest känsliga och innehåller en mycket låg nivå av fotoinitsiatorer (den aktiva ingrediensen som får härdande produkter att härda i LED-ljus). CND Vinylux nagelack säljes även i salongen. Många färger att välja mellan.

Manikyr Express 30 min

Beskrivning: Minimanikyr "quick-fix". Filning och klippning av naglar & nagelband. Nagellack ingår ej.

Pris: 395 kr

Manikyr med CND Vinylux 7 dgr 50-60 min

Beskrivning: Manikyr & lackning med CND Vinylux upp till 7-dagars hållbarhet.

Tillval: Fransk lackning 15 min +100kr

Pris: 550 kr

Manikyr - CND Shellac behandling 50-60 min

Beskrivning: Manikyr med CND shellac som inte skadar den naturliga nageln. Håller upp till 2-3 veckor. Borttagning av shellac ingår ej.

Tillval: Fransk lackning eller förstärkning 15 min +100 kr

Pris: 550 kr

Manikyr - CND shellac med borttagning + nytt set 60-70 min

Beskrivning: Skonsam borttagning av gammalt shellac samt manikyr och ny lackning av CND shellac. Skadar inte den naturliga nageln. Håller i upp till tre veckor.

Tillval: Fransk lackning eller förstärkning 15 min +100 kr

Pris: 590 kr

Enbart borttagning av CND Shellac 15 min

Beskrivning: Skonsam borttagning av CND shellac, skadar inte den naturliga nageln.

Pris: 150 kr

Boka behandling