Ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLING MED DJUPRENGÖRING OCH FUKT

exuviance_ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling rengör din hud grundligt och ger din hy lyster och elasticitet samt gör att din hud får en bättre kvalitet. Huden får en bättre struktur och spänst där ärr, porer, pigment, ytliga kärl och akne minimeras. Önskar du få råd, tips och få bukt med hudbesvär lägger vi upp en behandlingsplan utifrån den nivå du vill uppnå. Hudvård arbetas utifrån ett helhetskoncept där allting hänger ihop. Huden kan reagera på miljö, stress, hormoner, kost och vilka produkter som används på huden. Ditt resultat kommer utifrån ditt engagemang och ditt arbete med huden i vardagen. Regelbundna klinikbehandlingar stärker din hud, boostar hudens immunförsvar och är en självklar del i hudvårdsprogrammet för att uppnå resultat.

Salongen använder sig av huvudmärket Exuviance Professional med dess exklusiva huvudingredienser med AHA syror, vitaminer, peptider och hyaluronsyra.

På Hudkulturen kan jag som utbildad hudterapeut hjälpa dig med vilka produkter och behandlingar som passar din hud. Med 17 år i branchen och stor erfarenhet har jag hjälpt många bli fri från sina hudbesvär. Även en komplex tonårshy kan få en problemfri hy med rätt rutiner.

Ansiktsbehandling 60 min – En grundläggande ansiktsbehandling där djuprengöring av porer ingår, AHA peeling och ansiktsmask.

Ansiktsbehandling 80 min – För dig som önskas en längre behandling väljs där en skön och välgörande ansikts- och nackmassage ingår, om önskas ingår även ögonbrynsplock. Denna behandling kan också väljas om man har problem med mycket porer, milier och talgproppar i huden. Fokus läggs då på att djuprengöra huden ordentligt och massagen utesluts eller kortas i så fall ner.

Ansiktsbehandling Lyx 80 min – En behandling som ger huden extra fukt och spänst där booster och sheetmask ingår med de bästa lyxiga ingrediensern från Exuviance Professional.

I alla ansiktsbehandlingar ingår Exuviance patenterade AHA syror som förbättrar lyster, minskar tilltäppta porer och orenheter i huden. Produkterna i behandlingen väljs utifrån din hy.

Tillval frans- och brynfärgning eller ögonmask med rabatt i ansiktsbehandling.

Varukorg
Rulla till toppen