AHA / Kemisk peeling

AHA

Fruktsyror (Alfahydroxysyror) är naturligt förekommande, ofarliga syror som finns i frukter och grönsaker. Syrorna är mycket verksamma och har en djupgående effekt genom att huden får en peeling där döda hudsceller stöts bort och cellförnyelsen stimuleras. På så sätt lyfts orenheter upp från djupet. För varje behandling får huden en fräschare ton och lyster. Dessutom är det medicinskt bevisat att dessa syror bromsar hudens åldrande och ökar fukten i huden. AHA behandlingar ger en jämnare struktur på huden och reducerar även pigmentfläckar, finare linjer, akne, pormaskar och förstorade porer.

Radiance Retinol Peeling

En smärtfri skönhetsbehandling som ger huden förnyad lyster – WOW! Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor & jämnar ut hudtonen. Retinol passar även utmärkt för en aknebelägen, fet hud, ärr och hyperpigmentering. Behandlingen inleds med rengöring och ansiktsmassage för att få igång cirkulationen och göra huden mottaglig för behandlingen. Retinol peeling appliceras på ansiktet och du tvättar sedan av den hemma efter instruktion. Under denna tid ska du undvika vatten på ansiktshuden, träna eller svettas och sol. Vid regn, ta med paraply till behandlingen, annars avtar effekten vid kontakt med vatten. Till din hemmavård får du med produktprover att använda efter behandlingen. Väljer du att köpa en kur får du med fullsize produkter (värde 918 kr). Efter ca 2-4 dagar kan det uppstå en fjällning av huden som kan hålla i sig i ca 2-5 dagar.

Agera RX Peel – kemisk peeling

Denna peeling är kraftfullare än AHA men är en så kallad “slow peel” som ger varaktigt resultat i kombination med kort konvalescens. Agera RX peeling verkar både på djupet och på det yttre hudlagret. Fibroblasterna stimuleras att producera nytt kollagen och elastin. Resultatet blir tätare, starkare dermis och tjockare epidermis, vilket gör huden fastare och tjockare med ett yngre utseende som följd. Behandlingen är lämplig för hy med acne och minskar risken för ärrbildning, hjälper mot tilltäppta porer och rodnad, rynkor, fina linjer eller pigmentering. I kombination med Microdermabrasion förstärks resultatet ytterligare eftersom peelingen jobbar långsiktigt på djupet i huden.

AHA Behandling exkl mask 20 min

Beskrivning: Rengöring, AHA-peeling samt fukt creme

Lämplig för: För alla hudtyper, ger ny lyster och fräschar upp huden. Fördelaktig som kur 6-8 behandlingar

Pris: 495 kr

AHA Behandling inkl mask 40 min

Beskrivning: Rengöring, AHA-peeling, ansiktsmask samt fukt creme

Lämplig för: För alla hudtyper, ger ny lyster och fräschar upp huden. Fördelaktig som kur 6-8 behandlingar

Pris: 650 kr

Optilight Behandling - Pigment 40 min

Beskrivning: Hud med ojämn hudton i ansiktet. Åldersfläckar och pigmentfläckar jämnas ut och huden får en fräsch lyster. I behandlingen ingår rengöring, booster, AHA och Optilight mask.

Lämplig för: Pigmentfläckar eller ojämn hudton. Fördelaktig som kur 6-8 behandlingar

Pris: 850 kr

Radiance Retinol Peel 30 min

Beskrivning: En unik sammansättning av Retinol och volymgivande Aminofill penslas på för att förbättra hudens struktur, spänst & ger en jämnare hudton samt minimerar linjer och rynkor.

Lämplig för: Alla som vill få förnyad lyster

Tillval: Reducerat pris Kur 5 ggr - 5 995 kr inkl fullsize produkter värde 918 kr

Pris: 1295 kr

Agera Peel - Kemisk peeling 25 min

Beskrivning: Peelen stimulerar fibroblasterna som finns djupt ner i huden för att producera nytt collagen.
Perfekt för slapp hud som behöver ett "lyft", ärr, akne eller pigment reduceras. Kan hetta i ansiktet en stund efter behandling.
Pensling 2 lager med kemisk peeling. Fördel att gå kur på 6-8 behandlingar.

Lämplig för: Kraftfullare kemisk peeling än AHA, ej lämplig för känslig hy. Acne, pigmentering, rynkor, solskador.

Tillval: Kan kombineras med microdermabrasion +595 kr

Pris: 1295 kr

Agera Peel - Kemisk peeling à 30 min KURPRIS 6 ggr

Beskrivning: Styrkan i en kurbehandling ökas efter varje behandling & hudtyp.

Tillval: Microdermabrasion kan läggas till ca varannan gång

Pris: 6990 kr

Boka behandling