Leveransinformation

Vi paketerar varorna på helgfria vardagar. Normal leveranstid är 2-4 dagar beroende på adress. Vissa avvikelser kan förekomma. Vi levererar varor med Postnord och leverans sker till brevlåda eller postombud beroende på storlek och vikt. Vi gör allt för att leverera dina varor så snabbt som möjligt.

På order understigande 700 kr (ink. moms) debiteras en fraktkostnad på 49 kr. På order överstigande 700 kr (ink. moms) sänds varorna fraktfritt.

Hudkulturen är inte ansvarig för skada eller försening som beror på myndighets åtgärd, krigsliknande händelse, brand, arbetskonflikt, beslag, brist på transportmedel, allmän varubrist eller andra omständigheter som Hudkulturen ej kan råda över, som antingen hindrar eller försvårar Hudkulturen fullgörande i sådan grad, att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. För leverans som returnerats till Hudkulturen pga att mottagaren vägrat ta emot godset eller uppgivit fel adress så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 200 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.


REKLAMATIONER OCH RETURER

Har du fått en skadad produkt eller saknar en produkt i din order så gör du en Reklamation. Reklamation av felaktig produkt skall göras så snart fel på produkten upptäcks och den kan betraktas som felaktig eller icke funktionsduglig för avsett ändamål. Eventuellt fel på en vara ska anmälas till Hudkulturens kundtjänst snarast eller så snart felet borde ha upptäckts, detta inom skälig tid.

Återskick kan endast göras om Hudkulturen levererat fel vara/varor eller vid beslut om återtagande av vara/varor. Hudkulturen står för reklamationskostnader om skadan anses vara ett fabrikationsfel. Hudkulturen tar ej ansvar för fel som uppkommit på grund av skada, slitage eller vanvård. Vid godkänd reklamation står vi för eventuella kostnader så som exempelvis fraktavgifter och återbetalning med samma betalsätt som användes vid köp.

Som kund ansvarar du för produkten tills det att den mottagits av vår returavdelning. Paketera väl.


ÅNGERRÄTT

Har du ångrat ditt köp så kan du göra en retur till oss inom 14 dagar från det att du tagit emot varan. Under denna period kan du skicka tillbaks dina varor för återbetalning. Vi tar en avgift på 49 kronor för portot.

Vi godkänner ej returer/reklamationer av produkter som du använt, men som ej lever upp till dina förväntningar. Vid eventuell känd allergi eller överkänslighet rekommenderar vi alltid att du provar en för dig ny produkt på en liten yta och väntar i 24 timmar för att se om det sker någon reaktion.

Kontakta alltid vår kundtjänst innan din retur. Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Som kund har du ansvar för produkten tills att den mottagits av vår returavdelning. Paketera väl.

Varukorg
Rulla till toppen