Öron- Näsa håltaging

Bry dig om din hud och hälsa! Välj Blomdahl Caring Jewellery – bevisat hudvänliga smycken – utvecklade i samråd med hudläkare. Blomdahl örhängen och nässmycken är av ren medicinska kvalitet, är allergivänliga och säkrare än både guld & silver. De rekommenderas till både barn och vuxna som vill kunna bära smycken varje dag, utan risk för hud och hälsa. Blomdahl designas och tillverkas i Sverige. Sedan länge känner vi alla till att man skall undvika nickel i smycken för att inte riskera att få nickelallergi. Kontaktallergier kan utvecklas när som helst i livet, t ex genom användning av smycken med nickel. Och har man en gång utvecklat nickelallergi har man den för livet.

Om ett smycke är markerat med ”nickelfritt” betyder det inte att smycket är fritt från nickel. Smycken kan innehålla även andra allergena material, såsom kobolt, palladium, guld, krom, epoxi och akrylater. De kan också innehålla rentav giftiga ämnen, som bly och kadmium, och cancerogena ämnen, som formaldehyd.
Risken att utveckla t ex nickelallergi är som störst under det första året efter håltagningen. Det är därför särskilt viktigt att bära hudvänliga smycken.

Vill du ta hål i öronen eller pierca näsan på ett tryggt och säkert sätt? Då har du kommit rätt! Som Diplomerad Blomdahl Håltagare används sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken för att sätta din hud och din hälsa främst. Salongen har ett brett sortiment av Blomdal Medical smycken till både barn, vuxna, vardag och fest. Välkommen att boka tid för håltagning eller komma förbi för att kika på smycken!

1 hål i örat

Beskrivning: Ett hål i örat inkl smycke från Blomdahl Medical.

Tillval: Rengöringsservetter finns att köpa till i salongen

Pris: 249 kr

2 hål i öronen (även dubbelhåltagning)

Beskrivning: Två hål i öronen inkl smycken från Blomdahl Medical. Kan ta två hål samtidigt (två apparater används till dubbelhåltagning). Fler än två hål/person 200 kr/hål. Snabbt och smidigt!

Tillval: Rengöringsservetter finns att köpa till i salongen

Pris: 399 kr

Näspiercing

Beskrivning: Nässmycke från Blomdahl ingår. Medicinsk och säker näspiercing

Tillval: Rengöringsservetter finns att köpa till i salongen

Pris: 399 kr

Boka behandling