Lymfdränering

Områden på kroppen behandlas med maskinen Shapemaster. Maskinen arbetar med hjälp utav ett effektivt vakuumsug ner i underhudens vävnader och ger en djup massage som inte kan åstadkommas manuellt.
Bindvävszoner masseras med olika munstycken i ett behandlingsprogram framtaget för Shapemaster maskinen. Detta har en effekt på inre organ, muskler, leder och blodkärl. Vakuumkraften i maskinen kan programmeras in på olika sätt (pulserande eller kontinuerliga) och då sprids de växande fettcellerna intensivt. Det som är utmärkande med den här metoden är att huden först blir masserad mjukt, och sedan fortsätter behandlingen på en djupare nivå. Behandlingen gör först bindväven smidig och avslappnad. Sedan lossar den de samlade  slaggprodukterna så att de kan transporteras iväg till det lymfatiska systemet. Behandlingen kan göra ont på vissa områden, speciellt där mycket slaggprodukter finns. Märken liknande sug- blåmärken efter behandlingen kan förekomma, men kommer att försvinna inom några dagar. Behandlingen rekommenderas för celluliter, svullna ben eller för att få igång cirkulationen. En kur rekommenderas att gå 2-3 gånger i veckan för att få fastare hud och reducera celluliter.

Cellulitbehandling rumpa och lår 25 min

Beskrivning: Behandling med Shapemaster maskinen på lår och rumpa för att ge en fastare hud. Rensar områden från slaggprodukter med hjälp av effektivt vakuumsug och formar kroppen. Lår & rumpa behandlas. Drick mycket vatten efter behandlingen.

Tillval: Kur: Behandlingen görs 2-3 ggr/vecka

Pris: 550 kr

Shapemaster midja - mage 25 min

Beskrivning: Behandling med Shapemaster maskinen runt midja och mage (fram & baksida). Celluliter reduceras & rensar från slaggprodukter med olika munstycken och effektivt vakuumsug. Området blir fastare och minskar midjemåttet med flera cm i en kur. Kostråd och motion rekommenderas i samband med kurbehandling. Drick mycket vatten efter behandlingen.

Pris: 695 kr

Lymfdränagebehandling 50 min

Beskrivning: Lymfdräneringsprogram med maskinen Shapemaster. Områden som behandlas i detta programmet är lår, rumpa, mage och armar. Rensar kroppen från slaggprodukter, & ökar lymf- & blodcirkulationen med hjälp av effektivt vakuumsug och formar kroppen.
Behandlingstiden är 50 minuter. Drick mycket vatten efter behandlingen.

Tillval: Kur: Behandling görs 1-2 ggr/vecka tillsammans med kost och motion.

Pris: 920 kr

Boka behandling