Retinol peeling

En smärtfri skönhetsbehandling som ger huden förnyad lyster – WOW! Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor & jämnar ut hudtonen. Retinol passar även utmärkt för en aknebelägen, fet hud, ärr och hyperpigmentering.

Görs med fördel som kurbehandling med minst 4 veckors mellanrum mellan behandlingarna. En behandling tar endast 25 minuter och behandlingen inleds med rengöring och ansiktsmassage för att få igång cirkulationen och göra huden mottaglig för peelingen. Retinol peeling appliceras på ansiktet och du tvättar sedan av den hemma efter instruktion.

Under tiden som peelingen verkar ska du undvika vatten på ansiktshuden, träna eller svettas och sol. Vid regn, ta med paraply till behandlingen, annars avtar effekten vid kontakt med vatten. Till din hemmavård får du med produktprover att använda efter behandlingen. Efter ca 2-4 dagar kan det uppstå en fjällning av huden som kan hålla i sig i ca 2-5 dagar.

Varukorg
Rulla till toppen