Ta bort- Skin tags, fibrom

Upphöjda fibrom kallas även skin tags. De dyker upp på kroppen eller ansiktet och avlägsnas och bränns bort med låg växelström/diatermi. Behandlingen är mycket effektiv och kan användas på godartade hudutväxter så kallade skin tags, fibromer, vårtor, “sherry spots”. Även  xanthelasma (under ögonen) och pigmentering (ålderspigmentering; ytlig/ upphöjd) kan avlägsnas.

Fibrom består av bindvävsceller och kollagen och är egentligen helt ofarliga. De är lätta att ta bort. Fibromer kan vara antingen mjuka eller hårda, pigmenterade eller opigmenterade.
Oftast räcker det med en behandling men ibland kan en komplettering behövas. Tekniken som används med att bränna med låg växelström gör att det bildas en koagulering och därmed behövs inga stygn. En sårskorpa bildas som sitter en till två veckor beroende på hudens läkningsförmåga. Skorpan ska du ej ta bort, riva på – den ska trilla bort av sig själv för att undvika risk för ärrbildning.
Man kan se en lätt rodnad och en liten upphöjning, oftast i en till två månader.
Obs! Läkning i ansiktet går snabbare än på kroppen.

Behandlingen går snabbt och känns oftast inte alls eller som en liten stöt/värme.

Tidslängd och pris varierar beroende på fibromens storlek och vid borttagning av flera märken. Från 650 kr. Pris bedöms på plats och paketpris ges på större områden/flera skin tags.

Ta bort fibrom 1-3 stycken

Beskrivning: Skonsam diatermibehandling att ta bort vårtor, fibromer, benigna hudutväxter, hudknottror, skintags. Alla områden kan behandlas, så som ansiktet, halsen, i armhålan, ljumskarna, bålen och under bysten, ögonlock mm. Priset bedöms på plats och är beräknat på storleken och tid. Max 3 stycken små = 650 kr

Pris: Från 650 kr

Ta bort flera fibrom - 10 st

Beskrivning: Skonsam diatermibehandling att ta bort vårtor, fibromer, benigna hudutväxter, hudknottror, skintags. Alla områden kan behandlas, så som halsen, i armhålan, ljumskarna, bålen och under bysten, ögonlock mm. Priset bedöms på plats och är beräknat på storleken och tid. Max 10 stycken små = 950 kr

Pris: Från 950 kr

Boka behandling