Microneedling

Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. Microneedling är i dag en av de bästa anti-age behandlingarna som finns tillgängligt. Det skapas tusentals små kanaler i huden och detta triggar igång huden att skapa mer kollagen och elastin. I behandlingen används sterila ingredienser för att fylla huden med exklusiv lågmolekylär hyaluronsyra i kombination med mängder av anti-oxidanter. En väl utförd Microneedling behandling återställer redan efter 1 behandling så mycket som upp till 4000 % mer kollagen i de behandlade områdena.

I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, microneedling inklusive ampull, sheet mask och avslutande creme. Alla produkter som används är noggrant framställda för att kunna slussas ner i huden och alla instrument är sterila.

Efter 2-6 veckor börjar man se resultat på huden. Det är den tid det tar för nytt kollagen och elastin att bildas. En kur på 3-6 gånger var 4-5:e vecka rekommenderas för bäst resultat.

Med denna microneedling penna får du en säker och medicinsk behandling. Pennan är både CE-märkt och FDA-godkänd och endast sterila och specialutvecklade produkterna används i behandlingen. Världens snabbaste Microneedling penna levererar 250 BPS, dvs 250 pulser/sekund vilket blir 3000 mikroskador/sekund. Hastigheten på pennan är avgörande för behandlingsresultatet. Pennan är steglös mellan 0,25 mm-2,5 mm och genererar  2 700 000 mikrohål under endast en behandling. Behandling kan utföras snabbt och blir behagligare för dig som kund.

När kan jag se ett resultat?

Vanligtvis kommer du att se resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 4-6 behandlingar. Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar. Kombinera gärna med bra hudvårdsprodukter som innehåller viktiga C och A vitaminer, hyaluronserum, peptider för att bygga upp och stärka huden. Fråga mig, jag säljer hudvård efter behandlingen som endast får säljas på kliniker av terapeuter.

Hur ser återhämtningstiden ut efter en behandling?

Det är fullt normalt att känna sig lite röd och svullen efter en behandling. Byt nytt örngott i sängen och peta eller pilla inte i ansiktet. Vänta till dagen efter behandlingen med att tvätta ansiktet och gör det varsamt. En till två dagar efteråt kan huden kännas stram. Låt huden få vila från smink och träning de närmaste 24 h. Använd lugnande återfuktande produkter, från dag tre kan du återgå till mer aktiva produkter i din hudvårdsrutin. Undvik direkt solljus och använd fysikaliskt solfilter om du vistas utomhus i minst 10 dagar efter behandlingen.

Microneedling
MICRONEEDLING ÄR EN HUDFÖRYNGRANDE BEHANDLING SOM GER JÄMNARE STRUKTUR

Hur många behandlingar rekommenderas?

Lyster/ uppfräschning: 1-2 behandlingar 6-9 månaders mellanrum
Hudföryngring: ( linjer, rynkor samt minimerar porstorlek) 4-8 behandlingar 4 veckors mellanrum
Ärr: (acne, kirurgi, brännskada, bristningar) 6-8 behandlingar 6 veckors mellanrum
Fler fördelar: Inga hudskador. Även solbrun hud och hela kroppen kan behandlas. Passar alla hudtyper.

Hur snart efter filler- eller botoxinjektioner kan jag göra en behandling?

Vänta minst 2 veckor efter injektioner så att eventuella blåmärken mm har stabiliserats. Alternativt kan du göra en behandling minst 2 dygn innan din filler- eller botoxinjektion.

Varukorg
Rulla till toppen