Om salongen

Hudkulturen

om företaget

Hudkulturen är en hudvårdssalong belägen på Östermalm i Stockholms city som funnits på samma adress sedan slutet av 1970-talet. Salongen är specialiserad på resultatinriktad hudvårdsprodukter och olika  hudvårdsbehandlingar. Sedan 15 år tillbaka drivs salongen av Jessica Dahlberg som är auktoriserad hudterapeut, massageterapeut och kontinuerligt går fortutbildningar inom branchen. Jag har diplom i olika hudvårdsapparaturer och medicinsk hudvård: IPL ljusbehandling, lymfdränering, kemisk peeling, microneedling, microdermabrasion och öron/näshåltagning.

För att utöka servicen och underlätta våra kunders vardag startades en webbutik där målet är att ge samma kvalitet på produkter och service som på den fysiska salongen. Salongen är auktoriserad återförsäljare till produkter av högsta kvalitet. Det innebär att du som kund ska känna dig trygg i att produkterna som säljs inte är gamla eller kopior, utan av äkta vara. 

I samarbete med Exuviance Professional går det att handla dem genom att klicka på bilden till höger.

 

Öppettider salongen

Rea

Upp till 40 % rabatt på utvalda produkter

Gratis frakt

Leveranser inom Sverige. Fri frakt på order över 700 kr eller vid avhämtning i butik. Köp under 700 kr fast frakt pris 49 kr. 

Trygg & säker e-handel

Betalningslösningar med Payson.

Varukorg
Rulla till toppen