Håltagning Öron – Näsa

Blomdahl logo

Bry dig om din hud och hälsa! Välj Blomdahls allergivänliga smycken som designas och tillverkas i Sverige sedan 1985 och är snälla mot din hud. Blomdahl är Sveriges ledande aktör inom medicinsk håltagning och har utvecklat en snabb, enkel och säker metod för att ta hål i öron och näsa. Alla Blomdahls smycken tillverkas i nickelfria material i antingen medicinsk titan eller medicinsk plast för både barn och vuxna. Materialen är fria från skadliga ämnen som kan irritera din hud. Smyckena har speciella ytbeläggning i färgerna silver, guld eller svart och är framtagen i samråd med hudläkare. Sedan länge känner vi alla till att man skall undvika nickel i smycken för att inte riskera att få nickelallergi. Kontaktallergier kan utvecklas när som helst i livet, och har man en gång utvecklat nickelallergi har man den för livet.

Om ett smycke är markerat med ”nickelfritt”, kan smycket ändå innehålla andra oönskade material, såsom kobolt, palladium, guld, krom, epoxi och akrylater. Giftiga ämnen, bly, kadmium, cancerogena ämnen och formaldehyd kan också förekomma, speciellt i smycken som importerats från andra länder tex Asien.
Risken att utveckla allergi är som störst under det första året efter håltagningen. Det är därför särskilt viktigt att bära hudvänliga smycken.

Ta hål i öronen eller pierca näsan tryggt och med en hygienisk och säker metod! Som diplomerad Blomdahl håltagare används sterila produkter och hudvänliga smycken för att sätta din hud och din hälsa främst. Salongen säljer även ett brett sortiment av allergivänliga smycken till både barn, vuxna, vardag och fest. Välkommen!

Varukorg
Rulla till toppen